Hastikoz’da bir zamanlar!

Of’un Hastikoz köylüleri kendi çektikleri filmle hem köylerini tanıttı hem de izleyenleri güldürmeyi başardı.  

Hastikoz’da bir zamanlar!
Of’un Hastikoz köylüleri kendi çektikleri filmle hem köylerini tanıttı hem de izleyenleri güldürmeyi başardı.

Trabzon’un Of İlçesinde yaşayan köylülerin bir-araya gelerek uzun zamandır üzerinde çalıştıkları “Hastikoz’da Bir Zamanlar” adlı filmin galası İstanbul  Üsküdar-Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapıldı.

Yapım-senaryo-yönetmen ve oyunculuğunu köylülerin yaptığı “Hastikoz’da Bir Zamanlar”  filminin yönetmeni ise köyüne aşık biri olan Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ayaz. Ayaz köyünde yaşanan dostluğu-arkadaşlığı-şakaları-gelenekleri ve köyün doğal güzelliğini bu filme yansıtmaya çalıştıklarını belirterek “Geleceğe güzel bir arşiv bıraktıysak ne mutlu bize” dedi. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’in de aralarında olduğu çok sayıda Trabzonlu hemşerimiz filmin galasına katılım gösterdi.Gösteri sonrası filmde rol olan köylülere plaket verildi. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam