Gül'den çok önemli açıklamalar

 İLK ÜÇ MADDE"Türkiye Demokratik hukuk devletidir.Bu ilkeyle özgürlüğe önem veriyoruz.. Anayasaya ilişkin her kesimin görüşleri alınıyor. Bunlar kağıda dökülecek. O doğrultuda sonuçlar ortaya çıkacak" dedi.BAŞKANLIK SİSTEMİ"Başkanlık sistemiyle ilgili fik

Gül'den çok önemli açıklamalar

 

İLK ÜÇ MADDE

"Türkiye Demokratik hukuk devletidir.Bu ilkeyle özgürlüğe önem veriyoruz.. Anayasaya ilişkin her kesimin görüşleri alınıyor. Bunlar kağıda dökülecek. O doğrultuda sonuçlar ortaya çıkacak" dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

"Başkanlık sistemiyle ilgili fikirlerimi daha öncede söyledim. Bu konu enine boyuna tartışılmalı ve derin analizler yapılmalı"

TARIK HAŞİMİ

"Bu konu hükümetin konusudur.Hükümet bu konuyla ilgilenir. Bildiğim kadarıyla Haşimi uzun bir tedavi süreci içerisindedir.Irak' a yeniden yapılanma sürecinde en büyük desteği veren ülke Türkiyedir. Bunuda bütün dünya biliyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem