Gönüller Kur'an ziyafetine doydu

 Ardahan'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftülüğü tarafından Kur'an ziyafeti programı düzenlendi. Merkez Camii'nde düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Bursa Ulu Cami İmam Hatibi Tahsin Karanfil, Sultan Ahmet Cami Kayyımı B

Gönüller Kur'an ziyafetine doydu

 

Ardahan'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftülüğü tarafından Kur'an ziyafeti programı düzenlendi. Merkez Camii'nde düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bursa Ulu Cami İmam Hatibi Tahsin Karanfil, Sultan Ahmet Cami Kayyımı Bünyamin Özçiftçi, Şehzade Camii İmam Hatibi Ercan Çakıroğlu, Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim gönülleri coşturdu. Kur'an okunduğu sırada bazı vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.
 
İl Müftüsü Galip Akın, Kur'an'ı okumanın ve öğrenmenin önemine işaret etti. Akın, Ardahan'da yatılı hafızlık Kur'an kursunun açılacağını da müjdeledi. Türkiye'de üç vilayette hafız yetiştiren Kur'an kursu bulunmadığını söyleyen Müftü Akın, "Biz bu üç şehirden biriyiz. İnşallah kısa bir zaman içerisinde 100 kişilik hafız yetiştirecek, bizlere bülbül sesiyle ziyafet sunacak yavrularımızı yetiştirecek müessesemizin altyapısını hazırlayacağız ve temelini atacağız. Bu vesileyle şehrimizde Kur'an bülbüllerini yetiştireceğiz." dedi. Müftü Akın, Ardahan'a gelip Kur'an ziyafeti veren imam hatiplere de şükranlarını sundu.
 
Kur'an ziyafetiyle kulaklarının paslarının silindiğini belirten vatandaşlar, duygusal anlar yaşadıklarını, bunun yanında büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem