Gezi parkı filmi çekilecek

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar twitter sayfasından Gezi Parkı ile ilgili bir film çekeceğini açıkladı ve eyleme katılanların çektiği görüntüleri kendisine göndermesini isteyerek "KISAKES GEZİ OLSUN: kısa metrajlı filmlerinizi künyeleryle birlkte gezi@kis

Gezi parkı filmi çekilecek
Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar twitter sayfasından Gezi Parkı ile ilgili bir film çekeceğini açıkladı ve eyleme katılanların çektiği görüntüleri kendisine göndermesini isteyerek "KISAKES GEZİ OLSUN: kısa metrajlı filmlerinizi künyeleryle birlkte gezi@kisakes.org bekliyorm.uzun metrajda toplayalım.Yapım masrafları benden" twitini attı.
 
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşiçay ise Altıoklar'a "Tayyip'i kim oynayacak" sorusunu sordu.
"Bu filmde oyun yok, oyuncu yok.sadece kamera şahitliği olacak. Çıplak kamera şahitliği ve elbette geliri olduğu gibi Gezi'nin olacak" cevabını alan Yeşilçay ise, "Ama ben gerçekten emine Erdoğan'ı oynamak isterdim. Kocası konuşurken devamlı onaylıyor kafa sallıyor. Günlerdir takipteyim" şeklinde karşılık verdi.
 
Nurgül Yeşilçay'ın bu twitinden sonra Altıoklar'da Tayyip Erdoğan'a benzetilen oyuncu Nejat İşler'i kastederek, "Nejat'ı Tayyip'i oynamaya ikna edersen, ben varım" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem