Altunbaş köy gezilerini sürdürüyor

Merkez, Doğançay, Fatih, Geçit, Ağıllı, Ayvalı ve Yeşiltepe köylerini ziyaret eden Temel Altunbaş, parti çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi aktardı. Köy ziyaretlerinde bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti'nin insanlara önem ver

Altunbaş köy gezilerini sürdürüyor
Merkez, Doğançay, Fatih, Geçit, Ağıllı, Ayvalı ve Yeşiltepe köylerini ziyaret eden Temel Altunbaş, parti çalışmaları hakkında vatandaşa bilgi aktardı. Köy ziyaretlerinde bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti'nin insanlara önem verdiğini belirterek, teröristlerin hepsinin kıskaç altına alındığını söyledi.
 
Altunbaş, "Türkiye olarak kimsenin cesaret edemediği bir işe giriştik ve emin adımlarla ilerliyoruz. Çünkü biz insana önem veriyoruz. Herkesi önemsiyoruz. İnsana verdiğimiz önemi de dinimizden alıyoruz. Kimsenin canı yansın istemiyoruz tam tersine herkesi mutlu görmek ve otuz yıldır süren bu savaşı bitirmek istiyoruz. Bunu başarmak için buradayız ve bunu başarmak için de her zaman dolaşacak ve bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Açık ve net söylüyorum ki hiçbir şey vermedik. Vermeyeceğiz de. Teröristlerin hepsi kıskaç altına alındı, ekonomik olarak tüm bağları koparıldı. Hiçbir yerden para alamaz hale getirildi, askeri olarak zaten üstün olan ordumuz bunu yine başardı. Bütün bunların içinde onlara bizim bir şeyler vermemiz mümkün mü? Herkesin içi rahat olsun, düşünüldüğü gibi bizler hiçbir ödün vermedik" dedi.
 
Köylerde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Altunbaş, vatandaşların sevgi gösterileriyle ziyaretten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset