Genç oyuncu evinde ölü bulundu

 Beyoğlu Cihangir Kazancı Yokuşu’ndaki bir binada yaşayan tiyatro oyuncusu Rahmet Uysal (26) evinde iple tavana asılı halde bulundu. Rahmet Uysal’dan haber alamayan arkadaşı eve geldi. Yatak odasına giren ev arkadaşı Uysal’ı iple tavana asılı halde buldu.

Genç oyuncu evinde ölü bulundu

 

Beyoğlu Cihangir Kazancı Yokuşu’ndaki bir binada yaşayan tiyatro oyuncusu Rahmet Uysal (26) evinde iple tavana asılı halde bulundu. Rahmet Uysal’dan haber alamayan arkadaşı eve geldi.
 
Yatak odasına giren ev arkadaşı Uysal’ı iple tavana asılı halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Uysal’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.  
 
Uysal’ın intihar edip etmediği yapılan incelemelerin ardından belli olacak. Uysal, 2010 yılından bu yana başta Sosyal Hizmetler ve Kültür AŞ olamak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşta tiyatro öğretmenliği ve yönetmenlik yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem