Otomobili taradılar 1 kişi hayatını kaybetti

Otomobili taradılarKimliği belirsiz kişilerce otomobilin taranması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Bingöl'ün Genç ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir otomobilin taranması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Bingöl'ün Genç ilçesinden

Otomobili taradılar 1 kişi hayatını kaybetti

Otomobili taradılarKimliği belirsiz kişilerce otomobilin taranması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 Bingöl'ün Genç ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir otomobilin taranması sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Bingöl'ün Genç ilçesinden Servi beldesine giden Mehmet Salih Alagöz yönetimindeki 06.DE 1299 plakalı otomobil, saat 16.30 sıralarında yolda pusu kuran kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından otomatik silahlarla kurşun yağmuruna tutuldu.

Silahlı saldırıda sürücüsü Mehmet Salih Alagöz ile otomobilde bulunan Mehmet Uras ve Burhan Uras çeşitli yerlerinden yaralandı.

Saldırganlar olay yerinden otomobille kaçarak izlerini kaybettirirken, yaralılar Genç İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Salih Alagöz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edelirken, güvenlik güçleri kaçan saldırganları yakalayabilmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam