Fırtına ağaçları kökünden söktü

 Son yılların en sıcak yaz ayını yaşayan Denizli'de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerinde seyrederken, akşam saatlerinde aniden bastıran yağış ve fırtına olumsuzluğa sebep oldu. Sarayköy İlçesine bağlı Duacılı Köyünde fırtına sebebiyle ağaçlar köklerinden

Fırtına ağaçları kökünden söktü

 

Son yılların en sıcak yaz ayını yaşayan Denizli'de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerinde seyrederken, akşam saatlerinde aniden bastıran yağış ve fırtına olumsuzluğa sebep oldu.

 

Sarayköy İlçesine bağlı Duacılı Köyünde fırtına sebebiyle ağaçlar köklerinden sökülürken, yol kenarındaki satış mağazalarının bazılarının dev reklam panoları devrildi. Beldede kravat ve gömlek satışı yapan bir işyeri fırtına sebebiyle büyük zarar görürken, işyerinin camları kırıldı, içerideki eşyalar hasar gördü.

 

Fırtına anında ağaçta olan bir kumru da yaralanırken, yaralı kumru işyeri çalışanları tarafından sahiplenildi. 

 

Maddi hasarın meydana geldiği işyerinde, fırtına sırasında işyeri içinde olan Ümran Ağbaç isimli bir görevli, cam kırıkları sebebiyle hafif yaralandı.

 

Aniden çıkan fırtına ile birlikte büyük korku yaşadığını söyleyen Ümran Ağbaç, "Fırtına ile birlikte işyerinin camları sallanmaya başladı. Yan taraftaki işyerimizin kapılarını kapatmaya çalışırken aniden işyerinin tüm camları yere indi. Büyük korku yaşadım" dedi. 

 

Olayın ardından görevliler kırılan camları temizlemek için çalışmalara başladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem