Ergenekon'a yeni başkan!

'Ergenekon' davasına bakan mahkemenin başkanı Köksal Şengün’ün Bolu’ya atanması üzerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) mahkemenin en kıdemli üyesi Hasan Hüseyin Özese’yi başkan olarak yetkilendirdi.Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Cez

Ergenekon'a yeni başkan!

'Ergenekon' davasına bakan mahkemenin başkanı Köksal Şengün’ün Bolu’ya atanması üzerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) mahkemenin en kıdemli üyesi Hasan Hüseyin Özese’yi başkan olarak yetkilendirdi.

Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Köksal Şengün geçtiğimiz hafta Bolu hakimliğine atanmıştı.

HSYK, geçtiğimiz günlerde açıkladığı kararnamede İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne en kıdemli üyenin başkanlık yapmasına karar verdi. Bu karar ile birlikte üye hakim Hasan Hüseyin Özese mahkemeye başkan olarak yetkilendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem