Erdoğan;“Cemaatlere can kurban..."

Başbakan Erdoğan, paralel yapıya “cemaat” denmesini eleştirerek, “Cemaatlere can kurban ya. Ama bunlar cemaat değil, örgüt” dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce’de halka hitap etti. Paralel yapıya “cemaat” denmesinin doğru olmadığını anlatan Erdoğan,

Erdoğan;“Cemaatlere can kurban..."

Başbakan Erdoğan, paralel yapıya “cemaat” denmesini eleştirerek, “Cemaatlere can kurban ya. Ama bunlar cemaat değil, örgüt” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce’de halka hitap etti. Paralel yapıya “cemaat” denmesinin doğru olmadığını anlatan Erdoğan, “Cemaatlere can kurban ya. Ama bunlar cemaat değil örgüt” diye konuştu.

Deniz Baykal’la ilgili kaset hakkında kendisine yöneltilen suçlamaya da yanıt veren Erdoğan, “Kılıçdaroğlu denen ahlak yoksunu adam diyor ki ‘açıklama yapsın’. O görüntüler sosyal medyaya düştüğü zaman ben kaldırdım, ben. Bu sosyal medyadan Başbakan’a hakaret edilmesini isteyen de sensin; senin cibilliyet sorunun var” ifadelerini kullandı.

25 Mart’ta kriz olacağı iddiasını hatırlatan Başbakan, “-25 Mart’ta kaos olacak- dediniz, hiç bir şey çıkmadı. Doldur boşalt sizden bir yoğurt olmadı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem