Dünyanın beklediği uzlaşma sağlandı

AFP'nin Avrupalı bir kaynağa dayandırdığı haberine göre; Yunanistan Başbakanı Çipras, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ve Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, euro kullanan 19 ülkenin katıldığı 'acil zirve' esnasında

Dünyanın beklediği uzlaşma sağlandı

AFP'nin Avrupalı bir kaynağa dayandırdığı haberine göre; Yunanistan Başbakanı Çipras, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ve Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, euro kullanan 19 ülkenin katıldığı 'acil zirve' esnasında teklifin ana hatlarını belirledi.

TWİTTER'DAN DUYURDU

Tusk'ın sözcüsü Proben Aaman da Twitter'dan attığı mesajda, "Avrupa Konseyi Başkanı, 'uzlaşma teklifi'yle büyük zirveyi tekrar topladı" yazdı. Gizlilik şartıyla konuşan kaynak, "Şimdi 19 ülkeye sunulacak dört taraflı bir anlaşma sağlandı" ifadesini kullandı.

ÖNEMLİ NOKTA

Fakat yine gizlilik şartıyla konuşan bir Yunan hükümet yetkilisi, "teklifte hâlâ çözülmesi gereken noktalar olduğunu" söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem