Trafik kazasında 15 kişi yaralandı!

Van’ın Tuşba ilçesinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında 15 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Özalp Karayolu üzerinde bulunan kömürcüler sitesi civarında meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 65 HC 920 plakalı minibüs ile 30 AC 47

Trafik kazasında 15 kişi yaralandı!

Van’ın Tuşba ilçesinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Özalp Karayolu üzerinde bulunan kömürcüler sitesi civarında meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 65 HC 920 plakalı minibüs ile 30 AC 478 plakalı otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada her 2 araçta bulunan Okan G, Mazlum M., Muhammed B., Ökkeş G., Orhan E., Elif E., Erkan E., Emre M., Fırat M., Serhat M., Fatma E., İlyas O., Erhan E., Ferdi M. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ile birlikte toplam 15 yaralandı.

Kazada olası bir sıkışmaya karşı bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arama kurtarma ekipleri sevk edildi. AFAD ve polis ekipleri sağlık ekiplerine yardım ederek yaralıları olay yerine sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversite Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne gönderildi. Yaralıların tedavileri devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler