Dortmund heyeti yurda döndü

Dernekleri Federasyonu tarafından Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlen Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerini başarı ile gerçekleştiren Trabzon heyeti yurda döndü. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu etkinlikleri başarı ile tama

Dortmund heyeti yurda döndü

Dernekleri Federasyonu tarafından Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlen Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerini başarı ile gerçekleştiren Trabzon heyeti yurda döndü. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu etkinlikleri başarı ile tamamlayarak yurda döndüklerini kaydederek, “Avrupa’ya, Türkiye ve Trabzon’un mührünü vurduk” dedi.

Westfalenhallen’de 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler ile Trabzon’un, kültürünü, sanatını, sporunu, tarihini ve sosyal yaşamının Avrupa’da tanıtıldığın kaydeden Gümrükçüoğlu etkinliklere yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Etkinliklerin Avrupa’da ilk kez gerçekleştirildiğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Burada bizim için özellikle genç nesil ana hedefimizdi. Hedefimize ulaşmış olduk. Ziyaretçilerin çoğunluğunu gençlerin oluşturması bizleri ayrıca mutlu etti. Burada gurbetteki hemşerilerimizle bir araya geldik. Birlikte horon oynadık, birlikte coştuk, birlikte duygulandık. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, milletvekillerimize, kamu kurumlarımızın yetkililerine, emek veren, çaba gösteren herkese gurbetteki tüm hemşerilerimiz adına saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem