Çorap istedi ev sahibi oldu!

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Van ziyareti sırasında soğuktan ayakları üşüdüğü için çorap isteyen 5 yaşındaki depremzede Helin Sarpkaya ve ailesi, Adana'da tutulan kiralık bir eve yerleştirildi. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da, Helin ile kardeşlerine ç

Çorap istedi ev sahibi oldu!

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Van ziyareti sırasında soğuktan ayakları üşüdüğü için çorap isteyen 5 yaşındaki depremzede Helin Sarpkaya ve ailesi, Adana'da tutulan kiralık bir eve yerleştirildi. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da, Helin ile kardeşlerine çorap hediye etti.

Küçük Helin ile ailesine 'Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği' gönüllüsü işadamı Orhan İlhan sahip çıktı. İlhan, 5 kişilik Sarpkaya Ailesi'ni Adana'ya getirdi. Baba Nedim Sarpkaya'yı bir un fabrikasında işe yerleştirdi. Ardından küçük Helin'in ailesini 100. Yıl Mahallesi'nde dayalı döşeli bir ev kiralayarak yerleştirdi.

VALİDEN ÇORAP

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, evin anahtarını aileye teslim etti. Cumhurbaşkanından çorap isteyen Helin ve kardeşlerine de çorap hediye eden Vali Coş, 600 depremzede ailenin Adana'da kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirildiğini söyledi. Baba Nedim Sarpkaya ise, çok mutlu olduğunu söylemekle yetindi.

"EVİMİZ OLDU"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den çorap istemesiyle bir anda herkesin ilgi odağı olan Helin ise, "Ayaklarım çok üşüdüğü için çorap istedim. Burası sıcak, üşümüyorum. Evimiz de oldu" diyerek sevincini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem