CHP'li eski başkan tutuklandı

 CHP Bingöl eski İl Başkanı Sema Kaygalan, eşinin aracına bomba düzeneği yerleştirdiği gerekçesiyle tutuklandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl eski İl Başkanı Sema Kaygalak, eşinin arabasına bomba düzeneği yerleştirmek suçlamasıyla çıkarıldığı mahke

CHP'li eski başkan tutuklandı

 

CHP Bingöl eski İl Başkanı Sema Kaygalan, eşinin aracına bomba düzeneği yerleştirdiği gerekçesiyle tutuklandı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl eski İl Başkanı Sema Kaygalak, eşinin arabasına bomba düzeneği yerleştirmek suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
1 Ekim 2012'de CHP eski ile Başkanı Sema Kaygalak'ın eşi Hayri Kaygalak'a ait araca bomba düzeneği yerleştirildi. Konuyla ilgili olarak Sema Kaygalak 'yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla önceki gün İstanbul'da gözaltına alınarak, Bingöl'e getirildi. Bingöl'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Kaygalak, Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
 
Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucu, Sema Kaygalak ve Şahin Kütükçü'nün olayla ilgisi olduğu tespit edildi. Şahin Kütükçü'nün, Barış Tilaver ismine düzenlenmiş sahte bir kimlik ile olaydan 3 gün önce Bingöl'e geldiği ve Sema Kaygalak ile görüştüğünü tespit eden ekipler, Sema Kaygalak ve Şahin Kütükçü'yü yakın takibe aldı. Yaşanan olaydan sonra Ankara'da ikamet eden kardeşi olan O.İ.'nin yanına yerleşen Sema Kaygalak, Şahin Kütükçü ile görüşmelerine devam etti. Aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Kütükçü ve Kaygalak, dün İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Bugün Bingöl'e getirilen ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Kaygalak ve Kütükçü, Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
 
Kaygalak'ın ifadesinde Şahin Kütükçü ile gönül ilişkisinin olduğunu ve bombayı bu nedenle yerleştirdiklerini itiraf ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem