Resti gördüler çark ettiler

Trabzonspor’da yapılan görev dağılımının ardından verilen görevleri beğenmeyerek toplantı salonunu terk eden Osman İlyas ve İrfan Coşkun çark ederek, yanlış anlaşıldıkları yönünde açıklama yaptılar.Medyada çıkan “yönetim kurulunda kriz” şeklinde çıkan hab

Resti gördüler çark ettiler

Trabzonspor’da yapılan görev dağılımının ardından verilen görevleri beğenmeyerek toplantı salonunu terk eden Osman İlyas ve İrfan Coşkun çark ederek, yanlış anlaşıldıkları yönünde açıklama yaptılar.

Medyada çıkan “yönetim kurulunda kriz” şeklinde çıkan haberlerin yanlış anlaşılmaktan kaynaklandığı yönünde görüş belirten İrfan Coşkun ve Osman İlyas “Böyle kritik ve kriz döneminde gündemi gereksiz şeylerden meşgul etmekten dolayı üzgünüz, her ikimizde bize verilen görevlerle yönetim kurulu’nun hizmetindeyiz” dediler

Resti Gördüler Çark Ettiler

Bilindiği gibi Trabzonspor’da yeni yönetimin görev dağılımı yapmasının ardından Sağlık Kurulu Sorumlusu görevi verilen İrfan Coşkun ve Satın Alma ve Personel Sorumlusu görevine getirilen Osman İlyas kendilerine verilen görevleri beğenmeyerek toplantı salonunu terk etmişlerdi.

Çiçeği burnunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin sıcak para arayışları içerisinde bulunduğu ve serbest kalmasına saatler kalan Henrique’nin hesabına yatacak paranın banka transferi ile uğraştığı dönemde kendilerine verilen görevi beğenmeyerek toplantı salonunu terk eden İlyas ve Coşkun başta Başkan Hacıosmanoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin tepkilerini almıştı.

Konunun basına yansımasının ardından Başkan yardımcısı Çakıroğlu sert bir açıklama yaparak, İlyas ve Coşkun’un yaptığı bu hareketin kesinlikle kabul edilemeyeceğini, Trabzonspor’da hiç kimsenin verilen görevi beğenmemezlik edemeyeceğini ve yapılan bu davranışın hoş olmadığını söyleyerek her iki yöneticiden derhal istifalarını istediklerini açıkladı.

Başkan yardımcısı Çakıroğlu’nun Başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve tüm yönetim Kurulu onayıyla yaptığı bu açıklamanın ardından, bir değerlendirme yapan Osman İlyas ve İrfan Coşkun Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimin dik duruşu karşısında çark ederek, yanlış anlaşıldık açıklaması yaptılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor