Bu espri çok yakında beyaz perdede...

Haber61/Magazin servisi - Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Mestçi'nin yaptığı 2013 yapımı Türk komedi filmi olan Sabit Kanca, ilkinde hayal kırıklığı ile sezonu kapattı.  22 Mart 2013 tarihinde vizyona giren filmin ikincisinin ilk fragmanı sosyal me

Bu espri çok yakında beyaz perdede...
Haber61/Magazin servisi - Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Mestçi'nin yaptığı 2013 yapımı Türk komedi filmi olan Sabit Kanca, ilkinde hayal kırıklığı ile sezonu kapattı. 
 
22 Mart 2013 tarihinde vizyona giren filmin ikincisinin ilk fragmanı sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Fİlmde Karadenizlileri de ilgilendiren bir sahne var. Trabzon'da sıkça esprisi yapılan, "
 
Ya yağli yedun dilin gayay... Yada mermiden hızlı koşaysun" esprisi yapıldı. Fragmanda da yer verilen esprisi büyük ilgi gördü ve paylaşılmaya başlandı. Film 24 Ekim tarihinde gösterime girecek. Karadenizli hayranlarını mest eden bu sahne gibi başka olup olmadığı da merak konusu oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem