Bu defa annesi güldürdü ''Habu gazeteciler bizi niye çekiy..''

Haber61/magazin servisi - Bir cok dizide rol alan, beyaz perdenin vazgeçilmezi, Trabzon'un "Kemal Sunal'ı" ünlü oyuncu Seymen Aydın, bayram tatili için geldiği Trabzon'da büyük ilgi gördü. Baş rol oynadığı ve hatta senaryosunu yazdığı Sebahat&Melahat kome

Bu defa annesi güldürdü ''Habu gazeteciler bizi niye çekiy..''
Haber61/magazin servisi - Bir cok dizide rol alan, beyaz perdenin vazgeçilmezi, Trabzon'un "Kemal Sunal'ı" ünlü oyuncu Seymen Aydın, bayram tatili için geldiği Trabzon'da büyük ilgi gördü.
 
Baş rol oynadığı ve hatta senaryosunu yazdığı Sebahat&Melahat komedi filminin Trabzon'da çekimlerinin yapılmasını sağlayan Aydın, Trabzon'dan ayrılmadan ailesiyle Bortepe'de Ünlülerin balıkçısı Erşan'ın Bordo Mavi Balık Restoran'ında görüntülendi.
 
Burada gazetecilerin fotoğraf çekmesine izin veren Aydın'ın annesi Gönül hanımıb esprili bir şekilde, "Oğlum habu gazeteciler bizi niye çekiy.." demesi herkesi güldürdü. 
 
Sebahat&Melahat'ın 23 ocak tarihinde vizyona gireceğini ve yılın en eğlenceli komedi filmi olacağını ifade eden Aydın, "Bu filme çocuklarınızla gidip rahatça güleceksiniz. Ayrıca komedi tarzında en fazla mekansal anlamda zengin olan nadir filmlerden biridir" dedi.
 
Bordo Mavi restoranın özel menüsü somon şişin tadına bakan ünlü sanatçı, cok beğendiğini söyledi. Trabzon ağzıyla güldüren adam..
 
 
10723077_816015218492960_60987147_n.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem