Bir Polis şehit oldu 7 gözaltı var!

Diyarbakır'da polis ekibine düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 kişi de yaralandı.Alınan bilgilere göre, hırsızlık ve kapkaç suçlarına karşı tedbir alan Güven Timleri'ne Alipaşa Mahallesi Turistik Caddesi üzerinde saldırı yapıldı. Uzun naml

Bir Polis şehit oldu 7 gözaltı var!

Diyarbakır'da polis ekibine düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, hırsızlık ve kapkaç suçlarına karşı tedbir alan Güven Timleri'ne Alipaşa Mahallesi Turistik Caddesi üzerinde saldırı yapıldı. Uzun namlulu Kalaşnikof marka silahlarla polislere ateş açan 2 saldırgan, olayın ardından Sur ilçesinin ara sokaklarına kaçtı.

Saldırıda 2 polis, 1 esnaf ve yoldan geçen 1 vatandaş yaralandı. Yaralı polislerden biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polislerin saldırıya uğradığı yerde bulunan çocuk parkında kimsenin olmaması daha büyük bir faciayı önledi. Saldırganları yakalamak için Sur ilçesinde helikopter destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Teröristin düşürdüğü sırt çantasından cephanelik çıktı
Diyarbakır'da polis ekibine düzenlenen silahlı saldırıdan sonra operasyon başlatan polis, teröristlerin kaçış güzergahında 1 sırt çantası buldu. Çantadan çok sayıda el bombası ve uzun namlulu bir silah çıktı.

İki kişi oldukları belirlenen saldırganları yakalamak için helikopter destekli operasyon başlatan polis, Sur ilçesini didik didik arıyor. Operasyona özel harekat ekipleri de destek veriyor. Bu arada, saldırıda hayatını kaybeden polis memurunun 1985 doğumlu M. Emin Şahin olduğu öğrenildi.

Saldırıyla ilgili 7 şüpheli yakalandı
Diyarbakır'da polis ekibine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak 7 şüpheli şahıs yakalandı. Bunlardan ikisinin saldırıyı gerçekleştiren kişiler olabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem