TARAFTAR TS'YE SAHİP ÇIK

Trabzonsporlular biraz daha sabır!Trabzonspor’un Şampiyonlar Liginde İnter’i 1-0 mağlup ederek aldıkları başarı Trabzonsporluları adeta kuş edip uçursa da ligde alınan kötü sonuçlar taraftarı isyan ettirmeye başlamış durumda.ÖNCE SEN TİTRE TARAFTAR!Öyle b

TARAFTAR TS'YE SAHİP ÇIK

Trabzonsporlular biraz daha sabır!

Trabzonspor’un Şampiyonlar Liginde İnter’i 1-0 mağlup ederek aldıkları başarı Trabzonsporluları adeta kuş edip uçursa da ligde alınan kötü sonuçlar taraftarı isyan ettirmeye başlamış durumda.

ÖNCE SEN TİTRE TARAFTAR!

Öyle bir takım düşünün ki Milyonlarca taraftarı var. Sadece şehrinde değil dünyaya yelken açmış bir kitlesi var. Öyle bir takım ki 6 şampiyonluk kupası, 7 şampiyonluğu var. Öyle bir takım ki kendinden başka dostu yok!

Başarılarla dolu Trabzonspor tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligine gitti. Siftahı galibiyetle yapan Bordo- mavililer Trabzon’da ve Trabzonsporluların olduğu her yerde bayram havası yaşattılar. Bu galibiyetten sonra ligde kötü performans sergileyen ve özellikle dün akşam Samsunspor’la berabere kalan takım, taraftarı çileden çıkardı. Ama burada görülmesi gereken bir nokta var. “Bizim bizden başka dostumuz yok ve başka da Trabzonspor yok”

Şimdi destek zamanı

Taraftarın böyle davranması normal. Yıllardır şanssızlık ve haksızlıkların yakasını bırakmadığı bir Trabzonspor’la karşı karşıyayız. Bordo- mavililer geçen sezon ve Şampiyonlar Liginde iyi bir çıkış yakaladı ve yeni sezondaki bu başarısızlıkları göz ardı edelim. Birliğimizle beraberliğimizle başarıya koşalım. TFF Başta olmak üzere tüm spor camiası üzerimize oynarken Trabzonspor camiası bu durumun üstesinden ancak birlik beraberlikle gelir.

Düşündüğümüz şeyler eleştiriler değil de; stadın full dolu olması, Trabzon halkının Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmesi, takımın başarmak için canla başla oynaması ve Lille maçı sonrası Trabzon sokaklarını coşkuyla nasıl inletecek olmamız olmalı. Tabi bir de gazetelerdeki başarı manşetleri…

Sizce de öyle değil mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor