Bir gecede 15 araç kundaklandı!

PKK terör örgütünün 15 Haziran’da eylemsizlik kararını sona erdireceğini açıklamasının ardından İstanbul’da gece boyunca 15 araç kundaklandı.İtfaiye ekipleri sabah saatlerine kadar yoğun bir şekilde çalışırken, araçları yanan vatandaşlar ise çileden çıktı

Bir gecede 15 araç kundaklandı!

PKK terör örgütünün 15 Haziran’da eylemsizlik kararını sona erdireceğini açıklamasının ardından İstanbul’da gece boyunca 15 araç kundaklandı.

İtfaiye ekipleri sabah saatlerine kadar yoğun bir şekilde çalışırken, araçları yanan vatandaşlar ise çileden çıktı. İstanbul’da gece saat 02.00’den itibaren başlayan kundaklama olaylarında 15 araç terör yandaşları tarafından kundaklandı. Zeytinburnu, Güngören, Esenler, Bağcılar, Kartal, Beyoğlu ve Küçükçekmece’de park halinde araçlar molotofkokteyli atılarak kundaklandı. Yanan otomobillere önce vatandaşlar sonra itfaiye ekipleri müdahale etti.

Zeytinburnu Beştelsizler Mahallesi 111 sokak içerisinde yakılan 5 araç, itfaiye tarafından söndürülürken, otomobillerinin yanmasını izleyen bazı kadınların ise gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Beyoğlu, Er Meydanı Caddesi üzerindeki yakılan araçlar söndürülürken bir vatandaş, araçları yakanlara tepki gösterdi. Oto kundaklama olayları sebebiyle polis ekipleri de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Polisin yaptığı çalışmalarda olay bölgelerine yakın yerlerde yapılan uygulamalarda ise çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem