Belediye başkan yardımcısı tutuklandı!

   Siirt'te terör örgütü PKK'nın üst yapılanması olan KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Musa Kurhan tutuklandı.  Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 8 Aralık'ta Siirt Be

Belediye başkan yardımcısı tutuklandı!

 

 
 
Siirt'te terör örgütü PKK'nın üst yapılanması olan KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Musa Kurhan tutuklandı.
  
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 8 Aralık'ta Siirt Belediyesi, BDP il ve ilçe binası ile Mezopotamya Kültür Merkezi Derneği'nin de aralarında olduğu 16 adrese düzenlenen operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan Kurhan, avukatıyla birlikte ifade vermek üzere soruşturmanın yürütüldüğü Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na geldi.
 
Savcılıkta ifadesi alınan ve "PKK'nın üst yapılanmasında yer aldığı" gerekçesiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Kurhan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem