Bakanlar toplanıyor

Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu saldırıyı değerlendirmek üzere biraraya geldi.

Bakanlar toplanıyor

Kazakistan ziyaretini iptal eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu saldırıyı değerlendirmek üzere bir araya geldi. Toplantıya Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da dahil oldu. Zirve yaklaşık bir saattir devam ediyor.

Başbakan Erdoğan sabah saatlerinde gelen şehit haberlerinin ardından bugün Kazakistan'a düzenleyeceği ziyareti iptal etti. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz şehit haberlerinin gelmesinin ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu ile bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Bakanlar Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi.

Başbakan Erdoğan başkanlığında terör zirvesi saat 10.10'da başladı. Yaklaşık bir saattir süren toplantıda Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in yanı sıra Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem