Bakan Çelik’e hemşeri desteği!

Artvinli Bakan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i hemşerileri Trabzon havalimanında çiçeklerle karşıladı.   BAKAN ÇELİK TRABZON’A GELDİ   Tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ile tarım sektörü paydaşları arasında değerlendiri

Bakan Çelik’e hemşeri desteği!
rtvinli Bakan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i hemşerileri Trabzon havalimanında çiçeklerle karşıladı.

BAKAN ÇELİK TRABZON’A GELDİ

Tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ile tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla Trabzon ve Rize’de gerçekleşecek toplantılara katılmak için Trabzon’a gelen Gıda-Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i havalimanında hemşerileri karşıladı.

DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ!

Gece geç saatlerde Trabzon’a gelen Bakan Çelik’in karşılamaya gelenler arasında Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Bakan Çelik Artvinli hemşerilerinin gösterdiği bu sıcak karşılamadan dolayı mutlu olduğunu belirterek Dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

MÜSTEŞARI DA UNUTMADILAR!

Bakan Faruk Çelik ile birlikte Trabzon’a gelen heyet arasında müsteşar Nusret Yazıcı’da vardı. Trabzon Artvinliler Derneği yönetimi hemşerileri olan Gıda-Tarım ve Hayvancılık Bakanı Müsteşarı Nusret Yazıcı’yı da unutmayarak havalimanında karşılayıp çiçek verdi. Eski İş-Kur Genel Müdürü olan müsteşar Yazıcı’da dernek başkanı Külekçi’ye ve yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem