TDF kırmızı kartı gösterdi ve uyardı

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Galatasaray-Trabzonspor maçı ile ilgili oldukça yaptığı değerlendirmede maçın hakemini ve Türkiye Futbol Federasyonunu hedef aldı.

TDF kırmızı kartı gösterdi ve uyardı

İstanbul’da 25O Trabzon Derneğinin desteği ile kurulan Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Galatasaray-Trabzonspor maçı ile ilgili oldukça yaptığı değerlendirmede maçın hakemini ve Türkiye Futbol Federasyonunu hedef aldı.

TDF Genel Başkanı Mustafa Demir aslında yaşananların bir maç akşamına ait olmadığını belirterek “2010-2011 şampiyonluğumuzu çalanlar senaryo yazmaya devam ediyor. Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel’de bu kirli oyunun  sadece bir maşası .Oysa bilmiyorlar ki milyonların gönül koyduğu Trabzon sevdalıları bu  DENİZde asla boğulmaz. Futbolcumuz Salih’in gösterdiği kırmızı kart aynı zamanda kupamızı gasp edenlere karşı bardağı taşıran son hamledir” dedi.

BAŞIMIZ HER ZAMAN DİK OLACAK

Trabzonspor’a yönelik bu akıl-almaz girişimlere karşı dik duracaklarını ve tepkilerini her fırsatta dile getireceklerini belirten TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, "Hakemin hakemliği bırakıp -bırakmayacağını çok önemli değil. Biz bu sakandalar zincirinin son bulmasını istiyoruz. Baştan aşağı değişim yaşanmalı. Futbolu yönetenler aklını başına almalı. Bu gidişatın sonu iyi değil. İnsanları futboldan soğutmak isteyenlere karşı bütün kulüplerin ve taraftarların aynı kararlılığı göstermesi gerekiyor. Temiz futbol ve adalet sahaya ve saha dışına yansımadıkça, art niyetliler düdük çalmaya devam ettikçe bu işler düzelmez” şeklinde konuştu.

Bordo-maviye gönül veren  taraftarın bu hassas dönemde sağ-duyulu davranması gerektiğini de belirten Demir “TDF Olarak biz her zaman Trabzonspor’un çıkarlarının olduğu yerde olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam