''Babamı vurdum'' deyip kaçtı

 Bursa'da babasını vurduğunu iddia eden şahıs, polis tarafından bir binanın çatısında yakalandı.Edinilen bilgiye göre merkez Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi Yan Sokak'ta havaya ateş açıldığı ve bir kişinin tüfekle vurulduğu ihbarını alan polis olay yerin

''Babamı vurdum'' deyip kaçtı

 

Bursa'da babasını vurduğunu iddia eden şahıs, polis tarafından bir binanın çatısında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre merkez Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi Yan Sokak'ta havaya ateş açıldığı ve bir kişinin tüfekle vurulduğu ihbarını alan polis olay yerine gitti. 

Babasını vurduktan sonra kaçtığı öne sürülen Ö.T.'ye ait evde av tüfeğine ait kovanlar bulunurken, yaralanan kimsenin bulunmadığı belirlendi. Bu sırada Ö.T.'nin yaralı bir halde evin yakınında bulunan mermer dükkanında saklandığı ihbarını alan ekipler, çevredeki iş yerlerini aradı.

"Babamdan para istedim, vermeyince ateş ettim" dediği öne sürülen zanlı mermer dükkanının çatısında yakalanarak gözaltına alınırken, polis evin önünde 1 adet av tüfeği fişeği buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem