Ayaz ailesinin acı günü

Aşağı Kışlacık Mahallesi sakinlerinden merhum İhsan Ayaz'ın oğlu Nizam Ayaz (46) düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ayaz ailesinin acı günü

Trabzon’un Of İlçesi Aşağı Kışlacık Mahallesi sakinlerinden merhum İhsan Ayaz'ın oğlu Nizam Ayaz (46) tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybetti.

Uzun dönem Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Vekilliği yapan Hüseyin Ayaz'ın kardeşi olan ve uzun süreden beri yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Ayaz, İstanbul'da  tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayata veda etti.

Ayaz’ın cenazesi Of’a getirilerek Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.Biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babası olan Ayaz’ın cenazesine TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal,Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi,Ru-an Ajans yetkilisi Canan Karavit,Ebru Çelik ile MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Trabzon Dernekleri Federasyonu Yöneticileri, çok sayıda dost, akraba ve  komşusu katıldı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem