Alacağını vermeyen patronunu...!

Bursa'nın merkez ilçesinde, bir süre çalıştığı iş yerindeki alacağını alamadığını öne süren genç, eski patronunun cep telefonunu gasp etti.Kimliği henüz tespit edilemeyen Cuma isimli bir genç, Altınova Mahallesi 2. Yıldırım Caddesi'ndeki iş yerinde bir ha

Alacağını vermeyen patronunu...!
Bursa'nın merkez ilçesinde, bir süre çalıştığı iş yerindeki alacağını alamadığını öne süren genç, eski patronunun cep telefonunu gasp etti.

Kimliği henüz tespit edilemeyen Cuma isimli bir genç, Altınova Mahallesi 2. Yıldırım Caddesi'ndeki iş yerinde bir hafta çalıştıktan sonra işten ayrıldı. İş yeri sahibi Metin T.'dan (36) alacağını isteyen genç, olumlu cevap alamayınca sinirlendi.

Eski patronunu darp eden zanlı, patronun cep telefonunu da gasp ederek kaçtı. İş yeri sahibinin müracatı üzerine polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan zanlıyı yakalama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem