Abdullah Gül'den PKK'ya çağrı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül terör örgütü PKK üyelerine seslendi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, terör örgütü üyelerine, "Silahlarını bıraksınlar, gelsinler, dönsünler ve aileleriyle buluşsunlar" çağrısında bulundu.Almanya'nın Stuttgart kentinde temaslarını izl

Abdullah Gül'den PKK'ya çağrı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül terör örgütü PKK üyelerine seslendi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, terör örgütü üyelerine, "Silahlarını bıraksınlar, gelsinler, dönsünler ve aileleriyle buluşsunlar" çağrısında bulundu.

Almanya'nın Stuttgart kentinde temaslarını izleyen gazetecilerle sohbet eden Gül, kamuoyunda "eve dönüş yasası" olarak bilinen Topluma Kazandırma Yasası'nı anımsatarak bir kişinin adam öldürmemesi ve silahını teslim etmesi halinde işlemlerinin yapıldığını ve ailesine teslim edildiğini belirtti.

Gül, "Bu şekilde gelip silahını bırakıp, yetkililere müracaat eden ve ailesine kavuşanlar var. Bunları her zaman söylüyoruz. Sanki hiç bu yollar yokmuş gibi davrananlar da var. Bunun için bilmeyenlere buradan tekrar seslenmek isterim; silahlarını bıraksınlar, dönsünler, gelsinler ve aileleriyle buluşsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem