8 köyün ortak köprüsü tehlikede

İl merkezine 32. kilometre uzaklıkta bulunan ve 8 köyün ulaşımını sağlayan Zap Suyu üzerindeki Armutözü Köprüsü her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya bulunuyor. İlkbahar mevsiminde su seviyesi yükselen Zap Suyu'nun köprüyü her an yıkabileceği korkusu

8 köyün ortak köprüsü tehlikede

İl merkezine 32. kilometre uzaklıkta bulunan ve 8 köyün ulaşımını sağlayan Zap Suyu üzerindeki Armutözü Köprüsü her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya bulunuyor. 

İlkbahar mevsiminde su seviyesi yükselen Zap Suyu'nun köprüyü her an yıkabileceği korkusu yaşayan vatandaşlar, "Şehir merkezine gelmek için köprüyü kullanmak zorunda kalıyoruz. Su seviyesinin yükselmesi ve debisinin artmasıyla büyük çatlakların oluştuğu kolonlar her an yıkılabilir. 3 yıldan beri köprümüz bu haldedir. Tüm çabalarımıza rağmen köprü kolonları güçlendirilmedi. Köprüyü korku dolu dakikalar içinde kullanıyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem