5 yıldızlı otelde yangın paniği!

Afyonkarahisar'da beş yıldızlı termal bir otelde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın sonrasında bulundukları odalarda dumandan etkilenen vatandaşlar, balkonlara çıkarak bir süre k

5 yıldızlı otelde yangın paniği!

Afyonkarahisar'da beş yıldızlı termal bir otelde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın sonrasında bulundukları odalarda dumandan etkilenen vatandaşlar, balkonlara çıkarak bir süre kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerine bulunan bir termal otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrasında bulundukları odalarda dumandan etkilenen vatandaşlar, balkonlara çıkarak bir süre kurtarılmayı bekledi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yangının etkili olduğu 6. katta itfaiye ekipleri çalışma yaparak dumandan etkilenen kişileri kurtardı. Dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi, olay yerinde bekletilen ambulanslarla Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Söndürme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem