400 Polisle dev operasyon!

 Silivri ve Kemerburgaz'da bulunan çok sayıda otel bu sabaha karşı basıldı. 400 polisle yapılan fuhuş operasyonunda 80'i kadın 120 kişi gözaltına alındı.Silivri ve Kemerburgaz’da bulunan bazı otellerde fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine Ahlak Kumar Büro A

400 Polisle dev operasyon!

 

Silivri ve Kemerburgaz'da bulunan çok sayıda otel bu sabaha karşı basıldı. 400 polisle yapılan fuhuş operasyonunda 80'i kadın 120 kişi gözaltına alındı.

Silivri ve Kemerburgaz’da bulunan bazı otellerde fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine Ahlak Kumar Büro Amirliği’nce çalışma başlatıldı. Uzun süre takibe alılan otellere müşteri gibi giden polis ekipleri, fuhuş yapıldığını tespit etti. Ardından bu sabaha karşı 400 polisle sözkonusu otellere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Baskınlarda, fuhuşa aracılık yaptıkları ileri sürülen otel görevlilerinin de aralarında bulunduğu 80’i kadın 120 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alındıktan sonra polis minibüslerine bindirilen şüpheliler, çeşitli hastanelerde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem