Teofilo silahla tehdit etti

Independiente ile oynanan ve Racing’in 4-1 mağlup olduğu son maçta gördüğü kırmızı kartla hali hazırda 10 kişi olan takımının 9 kişi kalmasına sebep olan Teofilo, soyunma odasında da takım arkadaşlarıyla kavga etti. İddiaya göre sorumsuzca gördüğü kart ne

Teofilo silahla tehdit etti

Independiente ile oynanan ve Racing’in 4-1 mağlup olduğu son maçta gördüğü kırmızı kartla hali hazırda 10 kişi olan takımının 9 kişi kalmasına sebep olan Teofilo, soyunma odasında da takım arkadaşlarıyla kavga etti.

 

İddiaya göre sorumsuzca gördüğü kart nedeniyle takım arkadaşlarının tepkisini çeken Teofilo, çantasında çıkardığı paintball silahıyla futbolcuları tehdit etti. Bardağı taşıran bu inanılmaz olayın ardından takım kaptanı Sebastian Saja arkadaşlarını bir araya toplayarak görüştü ve Teofilo’yu takım otobüsüne almamaya karar verdi. Kolombiyalı oyuncu olay sonrası evine gitmek için taksi çağırmak zorunda kaldı.

 

"ARTIK TAKIMA DÖNEMEZ"

Kulüp başkanı Gastón Cogorno konuyla ilgili bir açıklama yaparak Teofilo’nun biletinin kesildiğini duyurdu.

Molina, Kolombiyalı oyuncunun Racing’deki zamanının dolduğunu ve bir daha takıma dönmesinin imkansız olduğunu söyledi.

Cogorno, oyuncunun menajeriyle görüştüğünü de dile getirerek "Konuyla ilgili bugün (Pazartesi) kesin bir karar alacağız. Ancak şu kesin ki Teo artık Racing'te ne antrenmana ne de maçlara çıkamaz. Artık bitti" ifadelerini kullandı.

 

Mağlubiyetin ardından yaşanan bu skandal sonrası daha fazla devam edemeyeceğini söyleyen teknik direktör Alfio Basile ekibiyle birlikte istifa etti. Basile’in yardımcılarından Claudio Ubeda Fox Sports’a yaptığı açıklamada Teo’nun iyi bir futbolcu olmasına karşın sınırı aştığını söyledi ve “Kararı ben verecek olsam, Teofilo bir daha benim takımımda oynayamaz” diye konuştu.

 

Trabzonspor’da oynadığı dönemde de gördüğü kartlarla tepki çeken ve son olarak ülkeden kaçarcasına uzaklaşan Teofilo, Racing Club’ta da olaylarıyla hatırlanacak gibi görünüyor.

Daha önce antrenman sırasında takım arkadaşıyla yumruklaşan Teofilo, son maçla beraber bu sezon iki, toplamda ise Racing formasıyla dört kırmızı kart görmüş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler