28 Şubat'ta ilk dalga

Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 ayrı adreste arama yapıldıığı bildirildi.Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 ayrı adreste arama yapıldıığı bildirildi.Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30

28 Şubat'ta ilk dalga

Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 ayrı adreste arama yapıldıığı bildirildi.

Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 ayrı adreste arama yapıldıığı bildirildi.

Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 ayrı adreste arama yapıldıığı bildirildi. Arama yapılan yerler arasında Çevik Bir'in evi de var. Henüz doğrulanmayan iddiaya göre Çevik Bir gözaltına alındı.

Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 adreste arama yapılıyor.

Arama yapılanların çoğunun asker kökenli olduğu belirtiliyor. Soruşturma 28 Şubat döneminin generallerine kapsıyor.

SAAT: 10.36: HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici bu sabah itibariyle İstanbul, Ankara, ve Çanakkale'de 31 adreste aramaların sürdüğünü açıkladı.

SAAT: 10.34: Operasyonun Batı Çalışma Grubu'na yönelik olduğu belirtilirken, suçlama ise Refah Yol hükümetini devirmeye yönelik teşebbüs iddiası..

SAAT: 10.19: Ankara'da 12 kişi hakında gözaltı kararı var.

SAAT: 10.15: Dönemin Devlet güvenlik mahkemesi savcısı Nuh Mete Yüksel'inde evi aranıyor

SAAT 10. 11: Dönemin komutanlarından Erol Özkasnak hakkında da gözaltı kararı çıktı.

SAAT: 10.10: 8 farklı şehirde 30'a yakın adreste aramalar yapılıyor.

SAAT : 10.00 - Emekli tuğgeneraller Abdullah Kılıçarslan ve İdris Koralp'in evinde de arama yapılıyor.

SAAT : 09.55 - Soruşturma kapsamında 28 kişi de gözaltında.

Ankara ve İstanbul'da 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 ayrı adreste arama yapıldıığı bildirildi. Arama yapılan yerler arasında Çevik Bir'in evi de var. Arama kapsamında Çevik Bir gözaltına alınarak Beşiktaş Adliyesi'ne götürülüyor.

28 Şubat soruşturması kapsamında 45 adreste arama yapılıyor. Ankara ve İstanbul'daki aramalar kapsamında İstanbul'da 30, Ankara'da ise 15 evde şu anda aramalar sürüyor..

Arama yapılanların çoğunun asker kökenli olduğu belirtiliyor. Soruşturma 28 Şubat döneminin generallerine kapsıyor.

 Arama yapılan yerler arasında Çevik Bir'in evi de var. Arama kapsamında Çevik Bir Etiler Bebek'teki Çalışlar caddesi üzerinde bulunan evinde gözaltına alınarak Beşiktaş Adliyesi'ne götürülüyor.

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında 30 civarında yerde arama yapıldığı ve emekli Orgeneral Çevik Bir hakkında gözaltı kararı çıkartıldığı bildirildi.

Aramalar bu sabah saat 08.00 itibarıyla başladı. Arama yapılan yaklaşık 30 adres, Ankara ve İstanbul'un da aralarında olduğu değişik illerde bulunuyor.

Hakkında gözaltı kararı çıkartılan kişiler arasında 28 Şubat sürecinde Genelkurmay 2. Başkanlığı görevinde bulunan emekli Orgeneral Çevik Bir de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem