17 Aralık'ta 8 tahliye daha

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık soruşturması kapsamında Fatih Belediyesiyle ilgili yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında 19 Aralık'ta tutuklanan 7 şüpheli tahliye edildi.Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir'in kardeşi Se

17 Aralık'ta 8 tahliye daha

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık soruşturması kapsamında Fatih Belediyesiyle ilgili yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında 19 Aralık'ta tutuklanan 7 şüpheli tahliye edildi.

Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir'in kardeşi Sebahattin Demir ve İstanbul 2 Nolu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunda Raportörü Kader Demir'in de aralarında bulunduğu şüpheliler Sabit ikametgah sahibi olmaları sebebiyle adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Cuma günleri polis merkezine imza bırakacak olan şüphelilere yurt dışı yasağı konuldu.

28 Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tahliye edilen isimler şöyle:

İmren Özbey (Mimarlık ofisi çalışanı), Kader Demir (İstanbul 2 Nolu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunda Raportör), Mustafa Bayhan (Fatih Belediyesi Tapu Kadastro Müdürlüğünde memur), Sebahattin Demir (Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kardeşi), Selim Velioğlu (Tekstil şirketi sahibi), Ümit İhsan Döğer (Fatih Belediyesi Zabıta memuru), Yener Çavdar (Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Çalışanı).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem