KTÜ'de Erdoğan'a protesto!

KTÜ kolektif grubu öğrencileri KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplanarak, Başbakan’ı ve hükümeti protesto ettiler.Oldukça kalabalık olan kolektif grubu KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplanıp, KTÜ Rektörlüğü önüne kadar s

KTÜ'de Erdoğan'a protesto!

KTÜ kolektif grubu öğrencileri KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplanarak, Başbakan’ı ve hükümeti protesto ettiler.

Oldukça kalabalık olan kolektif grubu KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplanıp, KTÜ Rektörlüğü önüne kadar sloganlarla yürüdü.

Grup yürüyüş esnasında sepet sepet yumurta Tayyip bizi unutma, biber gazı değil parasız eğitim istiyoruz, AKP polis defol! Üniversiteler bizimdir gibi bir çok slogan attılar. Daha sonra grup, rektörlük önünde bir basın açıklaması yaparak dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim