Vezir: 'Ofspor'a sahip çıkalım'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Konya Torku Şekerspor'u 1-0 yenen Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, rakiplerini bu maçta yenerek, çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiple

Vezir: 'Ofspor'a sahip çıkalım'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Konya Torku Şekerspor'u 1-0 yenen Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, rakiplerini bu maçta yenerek, çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi. 

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri Konya Torku Şekerspor'un 2 seneden beri Bank Asya'yı hedefleyen bir takım olduğunu ve böylesine güçlü bir takıma karşı oynadıklarını, deplasmanda galip gelmesini bildiklerini söyledi.


Son haftalarda çok iyi top oynadıklarını, ancak bunun skora yansımadığını ifade eden Vezir, şöyle devam etti:
     ''Kısıtlı kadromuzla istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Konya Torku Şekerspor karşısında ideal kadromuza yakın bir takımla mücadele ettik. İyi bir oyunla galip gelerek, çok önemli 3 puan aldık. Çok zor bir grupta yer alıyoruz. İkinci yarı bizleri çok daha zorlu maçlar bekliyor. Maddi anlamda sıkıntılarımız var, bunları aşmak zorundayız.'' 

Oflu iş adamlarına takıma destek olma anlamında büyük görevler düştüğünü dile getiren Vezir, ''Ofspor'a sahip çıksınlar. Devre arasında eksik bölgelerimize transfer yapmak zorundayız. İkinci yarı ilk 6 takım arasında yer almak için mücadele vereceğiz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler