Liverpool Villarreal

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam yarı final heyecanı yaşanacak. Liverpool Villarreal'i ağırlayacak. Anfield'de oynanacak maçı Macar hakem Viktor Kassai yönetecek. Saat 22.05'te başlayacak maçı Tivibuspor ve TRT 1 canlı yayınlayacak. iki takım arasında oynana

Liverpool Villarreal

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam yarı final heyecanı yaşanacak. Liverpool Villarreal'i ağırlayacak. Anfield'de oynanacak maçı Macar hakem Viktor Kassai yönetecek. Saat 22.05'te başlayacak maçı Tivibuspor ve TRT 1 canlı yayınlayacak.

iki takım arasında oynanan yarı finalin ilk maçında İspanyol ekibi sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı. İki ekip bugüne kadar toplam iki kez karşılaştı ve bu karşılaşmalarda İngilizler henüz galibiyet alamazken bir maç berabere bir maç da İspanyollar'ın üstünlüğü ile sona erdi.

liverpool-villarreal.jpg

Diğer detaylar

• UEFA Avrupa Ligi eleme turlarında ilk maçı evinde 1-0 kazanan son 27 takımın 16'sı turu geçmeyi başardı (%59; 2009/10'dan bu yana). • Liverpool Avrupa kupalarında ilk maçı deplasmanda kaybettiği son beş yarı finalin üçünde finale kalmayı başardı. • Liverpool, Avrupa kupaları yarı finallerinde evinde oynadığı ikinci maçların son yedisini kazandı ve bu maçlarda sadece bir gol yedi. • Villarreal, Avrupa kupalarında oynadığı son 12 maçta yenilmedi (9G 3B); kulüp tarihinde Avrupa kupalarındaki en uzun yenilmezlik serisi.

• Villarreal UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 32 maçta bir kez gol atamadı (ön elemeler dahil). • Daniel Sturridge, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 13 maçta bir gol atabildi.
• Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Cedric Bakambu'dan (9) daha fazla gol atan tek isim Aduriz (10). • Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde en fazla şut girişiminde bulunmuş olan iki isim PhilippeCoutinho ve Roberto Soldado oldu (37'şer).
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem