Facebook girişi yapıp şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır?

Facebook girişi yapıp şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Facebook girişi yapıp şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır?

Teknolojinin devleşmesi ile birlikte sosyal medya hayatın değişilmezi olmuştur. Bu noktada facebook gibi dev sosyal medya siteleri hayatımızın büyük bir bölümünde bizimle birlikte olmaya devam ediyor. Peki şifre değiştirmek için neler yapmak gerekir, facebook girişi ile şifre değiştirme işlemini haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Dünyanın en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olan bu sosyal ağda kullandığınız şifrenizi unutabilmeniz de mümkün olabiliyor. Bunun için yapmanız gereken işlem oldukça basit. Site anasayfasına geldiğinizde burada şifremi unuttum butonuna tıklamanız gerekiyor. Ardından eposta adresinizi veya telefon numaranızın girilmesi istenecektir. Epostanızı doğru şekilde girmeniz durumunda mailinize şifrenizi yenilemeniz için bir link gönderilecektir. O linke tıklamanızın ardından yeni şifrenizi girerek hesabınıza erişebilirsiniz. Diğer bir seçenek olan telefon numarası ile değiştirmede ise hesabınıza kayıtlı olan cep telefonunuzu girin. Ardından telefonuza gelecek olan smsteki onay kodunu alarak ekranınızda girmeniz gereken yere doğru olarak girdikten sonra yeni şifrenizi yazabilirsiniz.
facebook girişi

Bu işlemin haricinde şifrenizi değiştirmek istediğinizde de yapacağınız işlem oldukça basit. Profilinize giriş yaptıktan sonra sağ üstte bulunan oka tıklayın. Buradaki seçeneklerden en altta bulunan ayarlar sekmesine tıklayın. Açılan sayfada genel başlığı altındaki şifre butonuna tıklayın. Karşınıza çıkacak formda ilk olarak mevcut kullanmakta olduğunuz şifrenizi doğru şekilde yazdıktan sonra yeni şifrenizi belirleyerek yazın. Son olarak yeni şifrenizi tekrar yazdııktan sonra kaydete tıkadığınızda şifre değiştirme işlemini başarıyla tamamlamış olacaksınız.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem