Arka Sokaklar 407. Bölümde Rıza Baba yaşayacak mı?

Arka Sokaklar yeni bölümü bu akşam heyecan dolu bir bölüm ile izleyiciler karşısına geçecek.

Arka Sokaklar 407. Bölümde Rıza Baba yaşayacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu akşam saat 20.00’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Yıllardır büyük beğeni ile takip edilen aksiyonun bol olduğu dizi hiç hızını kesmeden yayın hayatına devam ediyor. 407. Bölümde Rıza Baba vurulur. Hayat mücadelesi veren Rıza Babanın bu savaşı kazanıp kazanmayacağı bu akşam belli olacak.

Arka Sokaklar 407. Bölüm özeti ve fragmanı…
Bu akşam izleyiciler karşısında boy gösterecek bölümde bir markete soygun için gelen gence yardım etmek isterken vurulur. Gencin daha önceden kendisine nasihat verdiği Deniz olduğunu görür.
 
Geçen Hafta neler olmuştu?
Mesut ve Rıza baba, Azmi’nin kendi memleketinde yargılanacak olmasına sinirlenirler ve Savcının yanına giderler. Azmi Uğur ile cezaevinden çıkar. Azmi avukat Uğur’dan Erdal’ı bulmasını ister. Ekip telefon ve e-mail ’den Erdal’a ulaşırlar. Erdal şehir dışında Emre’nin mekânında keyifli dakikalar yaşarken Ekip baskın yapar. Erdal yanındaki kızı rehin alınca Selin kızı kurtarmak için kendini feda eder.

Yapımcı: Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç
Müzik: Murat Evgin’in olduğu polisiye dizisi Türk dizi tarihinin uzun soluklu dizilerinden biridir. Dizinin konusu İstanbul Polis Asayiş Şube’de çalışan sivil polislerin yaşadığımız ülkeyi daha iyi bir yer haline getirmek için canları pahasına çabalarlar. Aksiyonun bol olduğu aynı zamanda aşkın ve sevginin de yer alıyor.

Oyuncu Kadrosu:
Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Figen Evren, Özlem Çınar, Can Nergis, Beril Kayar, Buse Varol, Gülcan Arslan, Burak Kılıçkaya, Boğaç Aksoy, Tolga Çiftçi, Oya Okar, Uğur Pektaş, Meryem Dörtkardeş rol almaktadır.

Can Nergis Kimdir?


27 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Teyzesi tarafından 17 yaşında modelliğe başladı. Defilelere çıkan yakışıklı oyuncu eğitimini yurtdışında tamamladı. Avustralya’da bir menajer ile tanışıp işleri büyütmeye başladı. Menajeri yakışıklı oyuncuyu Çin’e götürdü. Ardından menajerinden ayrılarak tek başına çalışmaya başladı. Uluslararası reklam filmlerinde oynadı. Hong Kong’da 3 yıl modellik yaptı.
Tayland’da gitti ve orayı çok sevdiğini her yerde dile getirdi. Yakışıklı oyuncunun boyu 1.93 olup gözleri mavi renklidir.
Rol aldığı diziler:
Her Şeye Rağmen (Mehmet Demir)
Dila Hanım  (Fikret)
Paşa Gönlüm  (Yiğit)
Arka Sokaklar  (Onur)
Tatlı İntikam  (Tolga)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem