CHP Trabzon yükselecek

CHP Trabzon İl Başkan Adayı olmaya hazırlanan İsmail Kaynar açıklamalarda bulundu.İsmail Kaynar yaptığı açıklamada CHP'den Encümen adayı olarak 2014 de yola çıktıklarını belirterek, "Trabzon teşkilatından ve ilçelerden genç bir adayın liderlik etmesi yönü

CHP Trabzon yükselecek

CHP Trabzon İl Başkan Adayı olmaya hazırlanan İsmail Kaynar açıklamalarda bulundu.

İsmail Kaynar yaptığı açıklamada CHP'den Encümen adayı olarak 2014 de yola çıktıklarını belirterek, "Trabzon teşkilatından ve ilçelerden genç bir adayın liderlik etmesi yönünde talepler geldi. Biz de memnun olduk. Hem mevcut vekil Volkan Canalioğlu hem de diğer partililer ile temas halindeyiz” dedi.

“İstanbul'dan eski CHP üyesi Örsan Öymen ile değerlendirmeler yapıyoruz.
Yerel de ise en son Beşikdüzü kongresine katıldık bu hafta Sürmene teşkilatında olacağız” diyen Kaynar, “CHP Trabzon teşkilatını ayağa kaldırmak için maddi ve manevi olarak tüm gücümüz ile çalışıyoruz. Adaylık konusunda ise resmi olarak bir açıklama yapacaksak bunu parti merkezinde partili arkadaşlar ile birlikte açıklayacağız. Meslektaşım Ahmet Metin Genç 29 yaşında AKP İl başkanı olmuştu ben de 29 yaşında Trabzon CHP teşkilatına liderlik için yola çıktım. Aday adayı arkadaşlardan arayıp birlikte çalışma isteği olanlar var. Parti içi demokrasi böyle bir şeydir, aday arkadaşlarla birlikte hazırlık yapıyoruz. İktidar partisi ise kendi adaylarını dayatıyor”
şeklinde konuştu.

Trabzon siyasetine yön verecek insanların gençleşmesi gerektiğini düşündüğünü sözlerine ekleyen İsmail Kaynar, “CHP bir gençlik hareketine dönüşürse yükselişe geçecektir. Bugün ülkenin sınırlarını ve modern bir çizgi de kalmasını CHP sağlıyor. Biz rant elde etmek istesek iktidar partisinde görev alırdık ama görüşümüz, duruşumuz gereği Atalarımızın partisi olan CHP içerisinde görev aldık. Yine alacağız. Sorumluluktan kaçan değil eline taşın altına koyanlardan olacağız. Partimizi de şehrimizi de seviyoruz.  Altını çizerek söylüyorum, CHP'de seçmen dimdik ayaktadır sadece teşkilatların yenilenip heyecan kazanması gerekmektedir. Trabzon'da birçok iş adamı ve öğretim üyesi CHP'lidir bu insanları bir araya getirilip partiyi zirveye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset