Yeni Cuma sanığı sorgulandı

Trabzon’da dün gece geç saatlerde imam nikahlı karısını 7 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren A.Ş'nin cinayeti neden işlediği yönünde araştırma yapan polise sorguda neler söylediğine Haber61 ulaştı.A.Ş. ifadesinde karısının kendisini ald

Yeni Cuma sanığı sorgulandı

Trabzon’da dün gece geç saatlerde imam nikahlı karısını 7 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren A.Ş'nin cinayeti neden işlediği yönünde araştırma yapan polise sorguda neler söylediğine Haber61 ulaştı.

A.Ş. ifadesinde karısının kendisini aldattığını söylüyor, mahalle sakinleri ise böyle birşeyin olamayacağını belirtiyor.

Yeni Cuma Mahallesi Mescit Sokak'ta imam nikahlı karısının kendisini aldattığını söylediği ve bu yüzden cinayeti işlediğini belirten A.Ş., H.T.'nin cep telefonunda cinsel içerikli mesajların yer aldığını ve bunu gördükten sonra çılgına dönüp cinayeti gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

ÖLDÜRMEK İÇİN BOĞAZINA BIÇAK VURDUM
A.Ş. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde imam nikahlı eşi H.T’nin kendisini aldattığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi. 

A.Ş. H.T.'yi önce göğsünden sonra sırtından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra öldürmek için bıçağı boğazına sapladığını belirtti.

Bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybeden H.T.'nin cesedi otopsi yapılmaz üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ: ÇOCUKLARI İÇİN SAÇINI SÜPÜRGE ETTİ Devamı sayfa 2'de

Olayın yaşandığı Mescit Sokak'ta bulunan H.T.'nin komşuları, olayın denildiği gibi böyle bir sebeple yaşanacaklarına inanmadıklarını belirttiler.

H.T.'nin komşuları, "Komşumuz çoluğuna çocuğuna saçını süpürge ederdi. Yeni işe girmişti sabah-akşam işten eve gider gelirdi asla böyle bir şey yapmış olacaklarına inanmıyoruz. Olayın zanlısı kocası ise tam tersine sabahtan akşama kadar evde otururdu" dedi.

ÖĞLE SAATLERİNDE HAKİM KARŞISINA ÇIKARTILACAK Devamı sayfa 3'te

Olayın zanlısı A.Ş. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki sorgusunun ardından nezarathanede bekletiliyor. A.Ş.'nin öğlen saatlerinde de Trabzon Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartılacağı öğrenildi.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel