Yananlar DNA ile tespit ediliyor!

Giresun'un Görele ilçesi yakınlarında, trafik uyarı işaretlerine çarparak devrilen yolcu otobüsünün alev alması sonucu yanarak hayatını kaybeden ve cesetleri tanınmaz halde olan kişilerin kimlik tespit çalışmaları Trabzon Adli Tıp Kurumu Başkanlığında sür

Yananlar DNA ile tespit ediliyor!

Giresun'un Görele ilçesi yakınlarında, trafik uyarı işaretlerine çarparak devrilen yolcu otobüsünün alev alması sonucu yanarak hayatını kaybeden ve cesetleri tanınmaz halde olan kişilerin kimlik tespit çalışmaları Trabzon Adli Tıp Kurumu Başkanlığında sürüyor.

Trabzon Adli Tıp Kurumu yetkilileri, trafik kazasından dolayı kuruma 8 ceset ile organ parçaları getirildiğini, bazıları tanınmayacak halde yanmış cesetlerden Kadir Tütünci ile Mehmet Usta'nın kimliklerini tespit ederek, cenazeleri dün ailelerine teslim ettiklerini belirtti.

Kurumda bulunan Mehmet Ziya ile eşi Fatma Saniha Topcu'nun cesetlerinin ailelerince teşhis edildiği, ancak kimlik tespiti için DNA raporlarının beklendiği ifade edildi. Topcu çiftinin cesetlerinin, rapor beklenmeden de savcı talimatıyla yakınlarına teslim edilebileceği belirtildi.

Giresun Valiliği, 61 S 0886 plakalı yolcu otobüsünün, Görele ilçesinin Karadeniz Sahil Yolu Soğuksu Mahallesi mevkisinde, trafik uyarı levhalarına çarptıktan sonra yan yatarak yandığı kazada sürücü Ali Yılmaz ile Emin Özdemir, Mehmet Ziya Topcu, Fatma Saniha Topcu, Hatice Yavuz, Kıymet Yavuz, Erhan Yıldız, Mehmet Usta ve Kadir Tütünci'nin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde hayatını kaybeden Erhan Yıldız'ın cenazesi de ailesine teslim edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel