Erdoğan Bayraktar Hızırbey'de

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Çaykara ve Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği ile Hızırbey Mahallesi’ni ziyaret etti.Çaykara ve Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği ziyaretinde dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Bayrakta

Erdoğan Bayraktar Hızırbey'de

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Çaykara ve Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği ile Hızırbey Mahallesi’ni ziyaret etti.

Çaykara ve Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği ziyaretinde dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin hızla büyüdüğünü ve 500 milyar dolarlık ihracat hedeflediklerini kaydetti.

Türkiye’nin refaha kavuştuğunu ifade eden Bayraktar, “Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması karşısında refah toplumunu da yakaladık. 67 olan ömür 73’e yükseldi. Çok başarılı işlerin yapılması yanında yapmak istediğimiz birçok şeyi de yapamadığımız da oldu” dedi

Trabzon’a en iyi hizmeti getirmek için ellerinin çok güçlü olması gerektiğini de vurgulayan Bayraktar, “Trabzon’da kamulaştırmaya 300 trilyonluk para verdik. Bunun yanında yine eski para ile 3 katrilyon para Trabzon’a getireceğiz. Trabzon büyükşehir olacak dedik, muhalefet ise seçim yatırımı yaptığımızı söylüyor. Türkiye’de 11 ilin büyükşehir olması için kanun çıktı, Trabzon’da bunlardan birisidir’’ diye konuştu.

Bayraktar, Hızırbey Mahallesi ziyaretinde Fırtına Gençlik Trabzonspor taraftarları tarafından meşaleler ve coşkulu tezahüratlarla karşılandı.

Bayraktar burada, “Nasıl yaptın sen o kadar binayı, nasıl yaptın sen Zağnos’u ve Ayasofya’yı Erdoğan Başkan bize kıyak yapsana, Akyazı’yı bize yapsana’’ tezahüratlarıyla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler