Ve Ordulu kardeşler serbest!

Ordu’nun Kumru ilçesinden inşaat işçisi olarak Irak’a çalışmak için giden ve izne dönerken Irak’ın Titrik bölgesinde çalışma izinleri olmadığı gerekçesiyle tutuklanan 3 kardeş, bir ay sonra serbest bırakıldı.Ordu Valisi Orhan Düzgün yaptığı açıklamada, “O

Ve Ordulu kardeşler serbest!

Ordu’nun Kumru ilçesinden inşaat işçisi olarak Irak’a çalışmak için giden ve izne dönerken Irak’ın Titrik bölgesinde çalışma izinleri olmadığı gerekçesiyle tutuklanan 3 kardeş, bir ay sonra serbest bırakıldı.
Ordu Valisi Orhan Düzgün yaptığı açıklamada, “Ordu’nun Kumru ilçesinde bir inşaat firması tarafından Irak’a inşaatlarda çalışmak için götürülen Zülkarneyn, Hüseyin ve Lokman Orta kardeşler Irak polisi tarafından tutuklanmıştı. Orta kardeşlerin annesi, eşleri ve yakın akrabaları beni ziyaret ederek durumu anlatmışlardı. Bizde Dış İşleri Bakanlığımıza konuyu ilettik. Dışişleri Bakanlığımız konuyla ilgili olarak günlerden beri çalışmalarını yürüttüklerini biliyorduk. Bugün serbest bırakıldıklarını öğrenmek memnuniyet vericidir. Ailesine kavuşacaklar. Büyük geçmiş olsun diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel