Uzunsokak'ta açılım tepkisi

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizasyonunda, Ortahisar'daki dernek binası önünde toplanan şehit aileleri ve yakınları, açtıkları döviz ve pankartlar eşliğinde yürüyüşe geçti. ''Kahrolsun PKK'', ''Şehitler mezarda, PKK m

Uzunsokak'ta açılım tepkisi

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizasyonunda, Ortahisar'daki dernek binası önünde toplanan şehit aileleri ve yakınları, açtıkları döviz ve pankartlar eşliğinde yürüyüşe geçti.

''Kahrolsun PKK'', ''Şehitler mezarda, PKK mecliste'', ''Mecliste PKK istemiyoruz'', ''Her Türk asker doğar'' şeklinde sloganlar atan gruptakiler, Meydan Parkı'na kadar yürüdü.

Burada dernek adına bir basın açıklaması okuyan şehit babası Sabri Kurdoğlu, son günlerde yaşanan olayların kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, ''Etnik düşünceli adı malum parti, süreci şımarıkça tehdit etmekte, hukuk tanımaksızın kışkırtmakta ve körüklemektedirler. Ettikleri yemine ters tavır ve edalarla vatanın bölünmez bütünlüğüne darbe vurmaktadırlar. Biz şahit aileleri ve gaziler olarak her şeye rağmen hukuka olan inancımızla, Cumhuriyet Savcılarını gereğini yapmaya davet ediyoruz'' dedi.

Bu Vatan Sahipsiz değildir, Adalet İstiyoruz Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez gibi pankartlar açarak yürüyüş yapan kalabalık gruba vatandaşlardan da tam destek geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel