Özbak: Yattara'ya sahip çıkalım

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Genel Kurulunun son konuşmasını yaptı. Özbak, yaptığı açıklamada Yattara'nın çok büyük bir futbolcu olduğunu belirterek, “İlk konuşmamım başında Trabzonlu futbolculardan Tayfun örneğini vererek, bu futbolculara

Özbak: Yattara'ya sahip çıkalım

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Genel Kurulunun son konuşmasını yaptı.

Özbak, yaptığı açıklamada Yattara'nın çok büyük bir futbolcu olduğunu belirterek, “İlk konuşmamım başında Trabzonlu futbolculardan Tayfun örneğini vererek, bu futbolculara sahip çıkalım, acımasızca eleştirmeyelim demiştim. Yattara da bizim için bir değer, Yattara'ya da sahip çıkalım. Yine Gökdeniz Karadeniz bir yanlış yaptı ama yönetim ona sahip çıkarak, gelecek olan yönetim de Gökdeniz'i çok iyi paraya satarak kulübün kasasına büyük bir gelir getirmişti, bunları unutmayalım. Yattara bizim için bir değer ve O'na da sahip çıkalım” dedi.

Önceki haberlerimiz:


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler