Giresun'da belediye başkanından alkış alan hareket! Makam aracını bakın ne yaptı...

Giresun'un Bulancak ilçesindeki Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, alkış toplayan bir harekete imza attı.

Giresun'da belediye başkanından alkış alan hareket! Makam aracını bakın ne yaptı...

Giresun'un Bulancak ilçesinde Belediye Başkanı seçilen ve göreve başladıktan sonra makam aracını kullanmama kararı alan Necmi Sıbıç, bu adımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bulancak Belediye Başkanı Sıbıç, makam aracını evlenecek çiftler ve sünnet düğünlerinde kullanılması üzere parkta bıraktı.

Süslenerek Cumhuriyet Meydanı'na çekilen araç, belediye şoförü tarafından kullanılacak ve isteyen vatandaşların düğün ve sünnet törenlerinde kullanılabilecek.

baskandan-dikkat-ceken-karar-2.webp

Vatandaşlar belediye hattı ile talep kaydı oluşturabilecek

Araçtan faydalanmak isteyenler, 153 Alo Belediye Hattı'nı arayarak talep kaydı oluşturabilecekler. Bu karar, Bulancaklılar tarafından da desteklendi, başkanın adımı memnuniyetle karşılandı.

Makam aracı ilk görevini yaptı

Başkan Sıbıç'ın makam aracı Bulancak'ta ilk hizmetini sünnet töreninde verdi. Makam aracıyla sünnet alayı turu atan çocukların sevinci ve mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler