Umut Işığı Derneği ilke imza attı

Umut Işığı Derneği ilklere imza atmayı sürdürüyor.Umut Işığı Trabzon Derneğinin organize ettiği İller arası kültür ve kardeşlik festivali renkli görüntülerin yaşanmasına ev sahipliği yaptı. Çeşitli ozanların sazlar eşliğinde atışmalarına sahne olan etkinl

Umut Işığı Derneği ilke imza attı

Umut Işığı Derneği ilklere imza atmayı sürdürüyor.

Umut Işığı Trabzon Derneğinin organize ettiği İller arası kültür ve kardeşlik festivali renkli görüntülerin yaşanmasına ev sahipliği yaptı. Çeşitli ozanların sazlar eşliğinde atışmalarına sahne olan etkinlik Trabzon Öğretmen Evinde gerçekleştirildi.

Umut Işığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Büyükdağ yaptığı açıklamada böyle bir etkinliği Trabzon’da ilk kez düzenlediklerini belirterek, "bir birinden güzide halk ozanlarımız Türkiye’nin çeşitli illerinden gelip sahnede hünerlerini sergilediler. Trabzonlulara böyle bir gecede bizleri yanlız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel