Türk yıldız yeniden Alman milli takımında

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde Gürcistan ve hazırlık maçında Avustralya ile karşılaşacak Almanya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı. Teknik direktör Joachim Löw tarafından belirlenen 23 kişilik kadroda, uzun bir aranın ardından ye

Türk yıldız yeniden Alman milli takımında
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde Gürcistan ve hazırlık maçında Avustralya ile karşılaşacak Almanya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı.
 
Teknik direktör Joachim Löw tarafından belirlenen 23 kişilik kadroda, uzun bir aranın ardından yeniden milli takıma seçilen Türk asıllı İlkay Gündoğan da yer aldı. 
 
Sakatlıktan dönen Bayern Münih'in yıldızlarından Bastian Schweinsteiger, Holger Badstuber ile ara transfer döneminde Inter'e imza atan Lukas Podolski de kadroya çağrıldı. 
 
Almanya, Avustralya ile Kaiserslautern kentinde 25 Mart'ta, EURO 2016 Elemeleri D Grubu'nda ise Gürcistan ile 29 Mart'ta mücadele edecek.
 
Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosu şöyle:
 
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Münih), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
 
Defans: Holger Badstuber (Bayern Münih), Jerome Boateng (Bayern Münih), Jonas Hector (Köln), Benedikt Hoewedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Sebastian Rudy (Hoffenheim)
 
Orta saha: Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen), İlkay Gündoğan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern Münih), Mesut Özil (Arsenal), Lukas Podolski (Inter), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih)
 
Forvet: Mario Götze (Bayern Münih), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor